Edanaz 4 aylik bebeğim sürekli gozlerini ovuyo kanlaniyo gözleri 3 4 gündür bu şekilde uykudan diye düşündüm ama degil sanırım uyandgnda normal sonra kanlaniyo neden olabilir yasayan var mii?
mother_of_2_boys Edanaz suan bizde ayniyiz netira göz damlasi kullanıyorum 3 gündür geciyo tekrarliyo dokrora gidicem sanırım mecburen
Duuyguum Edanaz benim oğlumda da oldu geçen günlerde çayla sildim hep sabah akşam üç dört güne geçti ama bugünlerde yine ara ara ovmaya başladı
Hsyh Edanaz bizimde 4 aylıkta o şekildeydi daha sonra gözü çapaklanmaya sıvı sıvı çapaklanma olmuştu çay sğrmüştüm geçmişti
Edanaz Deletedmom812 öyle düşünüyorum bende canm sağlık ocağına goturmeyede korkuyorum açıkçası ne ypsam ne iyi gelir bilemedim
Edanaz Berenikom benim kizmda 4 ay 13 günlük:) oyle zannetmstm ama gunboyu devam ediyo gibi bilemedim
Edanaz mother_of_2_boys off bende yarin sağlık ocağına gotureyim diyorum dediğin gibi mecbur ama ortalık kötü korkuyorumda
Mehtaponurs Edanaz mikrop kapmış olabilir muhtemelen sabaha çok capakli olur gözü. Bende oladin damla kullandım 1 hafta geçti şimdi.
mother_of_2_boys Edanaz bugün doktora gittik enfeksiyon kapmış malesef gitmediysen doktora götür ilerlemeden
vilnius Edanaz benimki de o aralarda yapıyordu . Şimdi 6 aylığız yapmıyor o kdr sadece uykusu geldiğinde yapıyor
Elistosunanasi Edanaz ya aynı durum bizde de var neden acaba hastahanede randevu yok sağlık ocağı kapalı napcam bilmiyorum
Edanaz Elistosunanasi vala ben dün götürdüm canm sağlık ocağına gentagut diye damla verdi alerjik degildir büyük ihtimal mikrop kapmstr dedi doktor
mother_of_2_boys Edanaz bizimki ilerledi sanırım tek gözüydü dunden beri 2 gozude olunca götürdük 2 damla ve 1 krem verdi