Nisankrmn Üç buçuk aylık kızımla ilk defa 5 saatlik bir yolculuğa çıkacağım kendi arabamızla on günlük bir tatil yanıma neler almam gerek ilk bebeğim neleri mutlaka almak lazım olmazsa olmaz nelerdir fikir verir misiniz rica etsem hanımlar 🙊🌸🙏🏻
Kk39 Nisankrmn otribebe calpol şurup benim öncelikli koyduklarim diğerleri günlük ne kullanıyorsam kıyafet filan
afs9mart Nisankrmn alt üst takım koy bi uzun kollu uzun don falan atlet koy bolca corap agız mendili önlük ek bi iki şapka koy soguk olursa geceleri takarsın kısa takımlarda koy gündiz giysirirsin bide hırka falan al yelek de belkş lazım olur benim bunlar hep cantasında olur bebegin nolur nolmaz diye tedarikliyim her zaman
yigitalpinannesiii Nisankrmn tatil icin sinek kovucu güneş kremi yok icin ağız mendili fazlaca köy yol sarsıyor kusuyorlar.uyuyabilecegi bi yer ben reflu yatağını yanına almıştım
mikrotiannesi Nisankrmn kesinlikle derecesini al yanına mutlaka bi gece lambası al minik ve bezini ıslak bendili kıyafeti bolca al,colpol da olmazlar arasında 🥰