Delal Arkadaslar kziim 6 ay 7 gunluk tam bir haftadir ek gida vermek icin ugrasiyorum ama mumkun degil yemiyo patates havuc kabak denedim yok kasik mamasi denedim yok bi kasik veriyorum tukuruyo cok mutsuzum nasil yediriyosunuz
Annemmmm Delal ben İlk baya sulu verdim bide yastikda yatırıp verince biraZ daha yiyo ama mama sandalyesi nde keisnlikle yemiyor bnde alıştırmaya calsiiyo rum
Sarisey Delal parmak boy haslayip eline verin belki kasik istemiyordur. Dokunarak kesfederek yemeye baslayabilir
Alinaninannesi Delal siz de yanında yemeyi deneyin hep beraber sofraya oturun bir de zorlamayın hiç iyice soğuyorlar bi kaç gün sizi izlesin hep sonra başlar belki o da
55eren55 Delal canım sen sofraya oturunca ona da azar azar ver o da isteyecektir ben öyle yapıyorum tadımlara yeni başladık iyi gidiyor şimdilik yumurta sarısı yedirdim yoğurtla patates yedirdim şeftaliyi çok sevdi elinle yedir öyle de güzel yiyorlar
Esmir Yogurtla karıstırın bende o şekilde sevdirdim digerlerimi yogurtu severek yiyor onun sayesinde diğerlerinide yogurtla beraber yanında verdim