ikizerkekannesi ballikaymak damacanadan kaynatıp soğutuyorum özel su almıyorum ama ablam 1 yaşına kadar cam şişede su aldı
Perissmom ballikaymak Eskiden kaynatılıp verilmiş de değişmiş. 6 ay + bebeklere kaynamış su verilmiyormuş artık doktorlar öyle diyor, sizin içtiğiniz damacana ya da cam şişe su verebilirsiniz.
ballikaymak Bnde öyle yapıyordum ama oda su icerisindeki magnezyum kalsiyum mineral oranını kaybediyormus nette öyle yazıyor bı arkasimda kemik erimesine yol açıyor dedi o yüzden tereddutde kaldım fikrinizi almak istedim
TutuKelesh ballikaymak onu benim annem de söyledi. Yıllar önce de bir doktordan duymuştum. Suyu kaynattğımızda içinde faydalı besinler yok oliyor. Ben kaynatmadan veriyorum
ENA ballikaymak canım eşimin bu konuda uzmanlığı var. Evet kaynamış su mineral açısından çok zayıfmış. Ben kaynatmadan direk veriyorum o yüzden
frambuazliturti ballikaymak e bebekte fuska su var minik paketlerde. Steril olduğu için kaynatmaya gerek duymuyorum onu veriyorum
ozgurkus ballikaymak bebek suyu alıyordum fakat şuan annemdeyim ve bebek suyu bitti.Normal pet şişe aldım onu veriyorum.
Deletedmom297 ballikaymak buyuk uazayimda arkadaslar gorsun KIZLAR BANA DOKTORUMUZ OZELLIKLE SAKIN KAYNAMıS SU VERME DEDI. ICINDEKI VITAMINI MINARELI ÖLDÜRÜRSÜN VE COCUK ONUN TADINA ALISIRSA SENIN ICTIGIN SUYU ICMEZ. KAYNAMIS SUYUN TADI COK FARKLIDIR DEDI KENDI ICTIGIN SUDAN YA DA CAN SISEDEKI SUDAN VER DEDI. BEN DAMACANADAKI SUDAN VERIYORUM. BAZEN DE CAM SISE SUYU. haberiniz olsun 😊