Zehraaamavs Merhaba anneler alerji maması olarak aptamil verdi doktorumuz ama alıştıramadm ne yaptıysam olmadı başka markalardan kullanmak istiyorum acaba hangisini en çok seviyor bebekler daha çok tercih edilen ne
Sinemmacartay Zehraaamavs bana da verdi doktor Nestle nin henüz ihtiyaç olup kullanmadım mama yı içmezse içine pekmez koy demişti doktor sizde denedin mi belki içer
Prenss_Annesi Zehraaamavs bebelac lf kullnıyoruz biz laktoz alerjisi var siz AR mama mı kullanıyorsnz
Alyazicioglu Zehraaamavs bu arada ben similac alimentum kullanıyorum zoraki alıştırdım suan 6. Ayına giriciek baya baya iciyo ama taşına baktım gerçekten çok ama çok kötü bi tadı var kokusunda kedi kopek mamansı gibi
Alyazicioglu Laktoz alerjisinin teşhisini nasıl bi test uygulayarak baktılar canım ya bizim süt alerjimiz var kakadan anladığımız dörtle gördüğümüz kadarıyla ama test yaptırmadım henüz 6 aylık olmak üzere bebis ne yapmalıyım sence
Alyazicioglu Zehraaamavs hayır sade verdim ama ben yalnız geceleri vererek alıştırdım uyku sersemi içti öyle öyle alıştı