miraninannesi18 Kizlar mrb bugun kizim 4 aylik oldu. Saglik ocaginin verdigi demir damlasini kullanmak istemedim. Bestiron aldim. Kullnanan varsa gunde kac damla kullaniyorsunuz soylermisiniz? Uzerine yazmamislar. Nettede 20 damla dior ama bilemedim
Azur miraninannesi18 bestiron günde 7 damla ama biz şuan 7 aylığız ilk bence 2 damla ile başla alerji durumu falan yoksa yükselt yavaştan
Aylingneess miraninannesi18 biz günde 4damla olarak başladık doktorum biraz kansız buldu sabh akşam olmak üzere 8 damlaya çıkarmıştık
RundownMom miraninannesi18 benim bildiğim kilo başına bir damla. Burada çoğu kişiden de öyle gördüm. Ben de öyle kullanıyorum
Azur miraninannesi18 bestiron günde 7 damla ama biz şuan 7 aylığız ilk bence 2 damla ile başla alerji durumu falan yoksa yükselt yavaştan
miraninannesi18 Azur aaa 7 mi. Uzerinde 20 yazinca bende bilemedim :/ bende onceden kilosu kadar diye biliodum mesela 6 kiloysa 6 damla vb
Defneligunlerrr miraninannesi18 canım kilosuna göre diye biliyorum ben. 20 damla çok fazla. Benim bebeğim 1 yaşında 10 kg ama biraz kansızlığı olduğu için hemşire fazla ver dediği için 13 damla veriyorum günde. Kaç kg sa o kadar ver
Dygavs miraninannesi18 kilo başı 1 damla olacak. Oğlum 8 kilo 8 damla veriyorum. 2 doktorda aynı şekilde bilgi verdi
miraninannesi18 Dygavs tesekkur ederimm bende o sekilde kullanacagim🙏🏼 Birde sunu sorabilirmiyim, ne zamanlar veriyorsunuz? Mama ve memeden once belli bir saatte mi yoksa farketmiyor mu
Dygavs miraninannesi18 ben sabah kalktığında ilk beslenmeden(emiyor) sonra veriyorum. Verdikten sonra hemen emzirmiyorum sadece.