Arasbatu34 Nisa_derin12 mama en azından kilo falan yapar tok tutar ama emmek ne kadar doyurur zaten 6 aydan sonra memede işe yaramıyor
Nisa_derin12 Arasbatu34 neredeyse 11 aylık olacak 90 cc mama yı yiyemiyo mama tok tutar evet ama kilo yapmıyo
Senem-15 demirboy bir hormon testi yaptırın büyüme hormonu eksikliğinden olabiliyor ve tiroidlerine falan bakılsın
demirboy Senem-15 tiroide bakılmıştı ve birkaç değere. Ama büyüme hormonuna bakıldı mı hatırlamıyorum
Tugcesnmz Yldrmhln Canım mama içiyorsa mamasını değiştir her mama bebeği farklı etkiliyor biz değiştirdik gerçekten çok iyi geldi evolvia ve hıpp ikisini aynı anda kullandım ve kusması var mı bizimkinin aşırı vardı evolvia sayesinde kusması da durdu..
Senem-15 demirboy benim oğlumda boy kısa gidiyordu büyüme hormonu eksik ise boy kilo eksik olabiliyor dedi doktorumuz eksik ise takviye ile hallloluyormuş çünkü
Efee_sevim Ah ah o kilo problemi instagramda bebeklere bakıyorum oğlumun ayında olanlar daha kilolu benimki bitürlü kilolu bebek olmadı çok üzülüyorum bende bu duruma doktor tartıya koyunca ödüm patlıyor
Tospikto Efee_sevim ah ayni seyi bende yasiyorum evde tartiyorum iyi almis ya falan diyorum doktor bir tartiyor hüsran. Cok uzuluyorum niye az kilo aldi diye herseyi de yapiyorum ac degil digerleri nasil kilo aliyor diyorim 😣