Gizemela Geçmiyor arkadaşlar ne yapsam geçmiyor 🙄 ilk gögüs ucu yaraları vardı onlar geçti şimdi de mastit 🙄🙄
filtrelikahve Gizemela göğüs ucu yarasını nasıl geçirdiniz bende şuan göğüs ucu yarasi var be beyaz beyaz benekler var ve kızardı dokunamıyorum sızlıyor sürekli ağrıyor ve bende sürekli ağlıyorum geçmeyecek diye kremler de fayda etmiyor. Mastit nasıl oluyor onu bilmiyorum o yüzden bisey diyemiyorum😭😭ALLAH yardımcımız olsun kardeş
Gzmgnc Gizemela bu durumu yaşamadım ama bir gün tek göğsüm sagmama rağmen çok şişmişti ve ağrıyordu taş gibiydi son çare sıcak su torbasını koydum 1 saat kadar arkasından sağdım tekrar koydum hemen geçti bidaha da olmadi çok geçmiş olsun canım
theartstd Gizemela eskiler şöyle yaparmış göğsüne zeytinyağı sürüp tarakla tarayın mastit olan yeri.bende tarak işe yaradı yanında da sıcak suda masaj yaptım ve sağdım. Gece titreme oldu ama ateşsiz antibiyotiksiz geçti çok şükür çok geçmiş olsun
Tugbacolak Gizemela canım ılaçsız gecmedı bende doktora gıtmenı tavsıye ederım cekılır cıle degıl o ateş sıtma eklem agrısı yapıyor katlanmaya luzum yok antıbıyotık verıyor doktor kullanırkende emzırebılıyorsun
Gizemela filtrelikahve kesinlikle silvernurse gümüş kap kullanın benim için vazgeçilmez oldu hiç çıkarmıyorum.
Minikbimelek @filtrelikahve gümüş kapak kullanmanızı öneririm benim de olmuştu kremler etki etmemişti kapaklar sayesinde hemen iyileşmişti
Busra9292 Duş altında masaj yapıp sert olan kısma sık sık havluya ütüyü basıp sıcak tutun. Emzirmeden sonradan da sütünüzü sağmanızı öneririm, göğsünüz terbiye olana kadar ki sürece kadar dikkat etmeniz gerekiyor.
Gizemela theartstd elektrikli diş fırçasıyla masaj yapıyorum bende o biraz daha rahatlatıyor gibi umarım kalıcı Bi çözümünü bulurum 😐
Gizemela Tugbacolak gittim kullandım antibiyotik ama gene tekrarladı. Gögüs yapımda mı bişey var ben mi bişeyler yanlış yapıyorum anlamadım gitti 😐
Tugbacolak Gizemela bende bır ay arayla ıkıncı kez oldum sureklı dolabılırmıs gogsu guzel bosaltmak gerekıyor bebegın sutun tamamını bosaltamıyordur bebek emdıkden sonra kalan sutu sen sağ baslarda öyle yapıyordum sonra buyuklerımız bırak sagma daha bebege anca yeter falan dedı bıraktım tekrarladı
Serenty Gizemela benim de öyle oldu.4 ayda beş kere oldu hep aynı gogsum.sanirim bı kanal tıkalı az biraz emzirme vaktini geçireyim hemen atesleniyorum.sirf bu yüzden emzirmekten usandım.
Tugbacolak theartstd evet normalde öyle ama işte buyuklerımız herseyı cok bılıyorya saf gıbı dınledım bende ıkıncı kez aynı acıyı yasadım
Efe123 Gizemela kullanılmış bulaşık sungerini göğsünüze sürün Koca-kari işi ama benimkinin o geçirdi ilaç kullanmadan. canımız bişey çekse anlamıyoruz bazen kayınvalidem ondan olur belki sünger sür dediler bana aşırı titiz biriyim asla dedim ama artık tak etti yaptım hemen geçti şükür ve bol bol sağın
Gizemela Efe123 süngeri masaj yaparak mı süreyim ıslak kuru farkeder mi? Denemek de fayda var ne duysam deniyorum artık
Mabelle Gizemela benim apseye çevirdi ve ameliyat olmak zoruna kaldım 1 su bardagı ıltıhap cıkardılar. 22 tane penisilin ve 2 kutu antibiyotik bitirmiştim ama fayda etmedi evde patladı göğsüm alttan iltihap sızmaya başladı çok kötü zamanlardı hatırlamak dahi istemiyorum suan ameliyat kesi yerim daha kapanmadı hergün pansuman yapıyorum. Çok gecmıs olsun elinizden ne gelirse yapın ameliyat olmak daha kötü.