fatmaydin Kızlar merhaba. Bir arkadaşım oğlum 2 aylıkken kehribar kolye hediye etti o zaman taktığımda çok huzursuz oldu çıkardım hemen. Şimdi 5. Ayına yaklaştı tekrar takmak istedim bütün gün huysuzluk etti acaba boynunu mu acıtıyor anlamadım.
kullanici_adi_yok fatmaydin ben ilk tesy etmek amaclı tuzlu suda yıkadım.boynunda rahatsız ediyo diye ayagina takıyorum
Premses- Melikeaknnn bende yeni sipariş verdim güvenilir bir siteden 8 ayligiz inş iyi gelir kendisine
Balkzm_0604 Premses- bende vermek istiyorum instegramda önüme çıkıyor ama güvenemeidm hangisinden verdiniz acaba ve ne kadar tuttu 🌸
kullanici_adi_yok fatmaydin uste yazanlar niye yazdı bilmiyorum canım ama netten baktim orjinalligi nasil anlaşılır diye tuzlu suda su yüzeyine çıkar yazıyordu denedim yüzeye çıktı normal suya attım dibe çöktü
Premses- Balkzm_0604 kehribar sepeti diye bir site var tatlım instadan da takip edebilirsiniz sitesinde var 115 den başlıyor fiyatlar
Aysheecann kullanici_adi_yok bilmiyorum ki bizimkide hediye gelmişti bileklik ve kolye setti çok üzüldüm açıkcası:(
kullanici_adi_yok Aysheecann bizimki sadece kolye idi esim bi yerden almisti ben de guvenememistim rastgele aldı diye ama tuzda kalkti.