4242belinay Kızlar reflü yatağı kullanıyorum ama bebeğim aşağı doğru kayiyo en darini yaptığım halde yüzü arada kalacak diye korkuyorum sizce napabilirim
Nursahnursoy 4242belinay yapacak birşey yok canım benim oğlum da öyle bi bakıyorum reflü yatağından aşağı kadar kaymış 😁
Woody 4242belinay sagına soluna yastık sıkıştırabilirsiniz. En alt kısmına da battaniye gibi bir şey katlayıp. Aşağı iniyorsa iyi.. Ben bir gün boynunu sarkık halde bulmuştum. İşin garibi o halde uyumaya devam etmeseydi 🤦♀️
AtlasveYumi 4242belinay benimde öyle kaldırdım ben oyüzden artık çocuk beşiğin altında bir top oluyor
Maviay 4242belinay bende reflü yatagi kullaniyordum ve aynisiydi yani koydugum yerden cok baska yerde uyaniyordu 😁Beşiginin baş kismina yataginin altina bebegimin kalin battaniyesinden koydum yokuş aşaği gibi oldu 4 bucuk aylik hala oyle devam ediyorum.
YldrmBytkn Benim oğlum da öyle gece koyduğum yerde bulamıyorum sabah reflu yatagindan cikmis oluyor 😂😂😂
demetdiyebiri35 4242belinay ay onu bnde yaşadım kullanmıyorum güzel battaniye ile yatak yaptım hep sağa ya da sola yatırdım 40 gün sonra anne yanı beşiğe koydum reflü yatağını alçak olan kısmıda yastık koydum sünger gibi oldu miss:))