Eylul2018 Ayazzz çevrem rota virüsünden dolayı çoçukları hasta olduğunu görünce iyiki yaptırmışım diyorum açıkçası Bu kişiler yaptırmayanlar onu da belirtim
deletedmom2200 Ayazzz 1 haftadır kendine gelemedi yavrum. Yüksel ateş , alerji , kakada kan , meme reddi ve Uyku bozukluğu yaşıyoruz aşıdan beri. Ama yaptırmayın diyemem asla. Bilmiyorum. Duygusal olarak pişmanım ama gerekli de bir taraftan
Belmaeylul Ayazzz ben şuan ne yapacağımı şaşırdım keşke okumasaydım ne yapmam gerekiyo ya bunlar olursa
Snglibsglu En geç 15 haftalığa kadar yapılması lazım 3. Ve 5. Aylarda yapılıyor 2 dozluk yapılmışsa. 3 ay öncesindede yaptıranlar var 2 doz arasında 2 ay geçmesi gerekiyormuş. Bende çok tereddütteydim ağır yan etki yaşarız diye ama çok şükür ishal bile geçirmedi düzeni bozulmadı
Emirim Ya ben birinciyi yaptirdim 10gundur ishal acile gittik kakada rota cikti gunde 7.8 kere ishal yapiyovucudu susuz kalmasin diye serum taktilar. probiyotik ve cinko surup kullaniyoruz doktor onerisiyle yogurt ve pirinc unlu mamayada basladik daha uc bucuk aylik yavrum üzgünüm insallah gecer biran once. ikinci dozu doktorla gorusmeden yaptirmayacagim bukadar agir olacaksa
Emirim Bu arada asi etkili olsun diye icegini degistirmisler oyuzden bu son ay vurulanlarda sanirim hep ayni yan etki oluyormus
Eylul2018 Emirim ben rotatex vurdurdum. Genel olarak rotarix si bize pek önermediler kardeşimde bundan yaptırdı