Sevbuss Bir aylığız ve ara ara memede olma isteği oluyor. Bırakınca uyanıyor ve ağlıyor emzik kabul etmiyor, kimlerin başına geldi nasıl atlattınız?
Pnr22 Sevbuss benim bebeğimde 18 günlük sürekli emmek istiyo göğsümfe uyuyor yatağına bırakınca kısa süre içinde ağlayarak uyaniyo göğüs ucum paramparça olmuş ne yapsam ben bilemedim 🙇🏻♀️
Ssultannn Sevbuss canım zaten bir süre sonra kendi bırakıyor şuan senin kokunla olmak istiyor o ayda bizde öyleydik şimdi üç buçuk aylık etrafı keşfediyor bi ses duysa bırakıyor nolur diyorum az daha emsin 😌
Rabiaaa22 Sevbuss ayy kıyamam,annesının sıcaklıgını kokusunu cok sevmıs belliki ayrı kalmaya dayanamıyor.sabredıcez cok zor evet ama gececek bunlar ıns buyusnler azıcık🙏🏻🥰
Azatsmommy Pnr22 hemde nasıl her silikon la emzşrdgşmde kanıyor gerçi silikon dan önce de kanıyor Du. Kardeşm avent göğüs kalkanıyla geçirmiş yarayı bende kalkan alıcm sende al mutlaka canım
Pnr22 Azatsmommy ilk etapta hastanedeyken emzirme asistanları göstermiş fakat narkozun etkisiyle ne bilirdim hep yanlış emzirmeden göğüs uçlarımın yarisi yok hemde paramparça olmuş sağlık ocağındaki ebem gosterdikten sonra kahverengi kismin tamamını ağzını verip emiyo eskisi gibi agrimiyo fakat yine Can acitiyo 🙇🏻♀️
Srapkzn Sevbuss Emzirme Danısmanlıgı ile görüşme yapmıştım ben benim de öyle bir sorunum var hala da var suan 2 aylığız yarım saat memede dursun emzşr dedi o doyuyordur dedi kundakla beyaz bir örtüyle dedi yüzünü ört uyut demişti devamlı emme isteği bu aylarda oluyor kendisini güvende hissediyor demişti gerçekten kundak yapıp uyutuyorum işe yaradı
Sunay10 Sevbuss çok ufak olduğu için sana ihtiyaç duyuyor korkuyor normal hayata alışmaları çok zor bir durum onlar için benimki hala memede uyuyor ama uyacağını anladığım an çekip ağZından gazını çıkartıyorum yoksa kalıyor çıkmıyor 2/13 günlük olduk