Ecm Ek gıdaya geçtik 6 aylıkken 1 Aydır neler çekiyorum kahvaltı yapmıyor çorba içmiyor sabah çığlık kkyamet uyanıyor direk meme istiyor vallahi yıldım siz nasıl düzen oturttunuz benim kızım düzene tepki olarak doğmuş resmen 😔
AslhanDivarc Ecm bebekleri ek gıda da çok zorlamamak gerekiyormuş. Zaten ana beslenmesi anne sütü olucak ek gıda şu ilk 1 ayda tadım aşaması. 7. Ayda 8. Ayda anca ek gıdaya alişan bebekler var. Bence çok üstüne gitmeyin. Arada teklif edin ama kavgaya dönmesin
AslhanDivarc Ecm yok bence zorlamayın daha çok uzaklaşmasın. Teklif edin ama çok üstüne düşmeyin doktorunuzlada bir görüşün bakalım ne tavsiye edicek
AslhanDivarc Ecm hayır doktoruna bebeğim ek gıdaya alışamadı istemiyor nasıl bir yol izlemeliyim ne yapayım diye danışın demek istedim
Ecm AslhanDivarc sürekli danışıyorum programı yapmaya çalış zorlamadan diyor teklif et ısrar etme ama,öyle bir plan ki sabah kahvaltı yapmadı diyelim öğlen 12 ye kadar meme yok onu da yemedi diyelim 16.00 a kadar meme yok aç kalacak çocuk
AslhanDivarc Ecm hayret bu nasıl zorlamamakmış acaba kaç aylık bebeği açlıkla terbiye et diyor resmen. Başka doktorlarda görüşseniz imkansız çünkü gerçekten dr. Soyledigi