Melikeeee0 Merhabalar bebeğim 3 aylık olacak kanguru almak istiyorum, önereceğiniz kanguru çeşitleri var mıdır 🧚♀️
Serife3304 Melikeeee0 ben de bekliyim burda benim bebeğim de cuma günü 3 aylık olacak ben de istiyorum kanguru 😊
SedaMeyra Melikeeee0 solomombaby 19 aylik kizim asiri memnunum ben dogdugundan beri kullaniyorum. Kurtarici . Gecen yaz 3.5 yasindaki 17 kilo olan yigenimi bile taşıdım sirtimda kanguruyla
bjkesra1903 Melikeeee0 biz de 3 aylık sayılırız Kraft’ın kangurusunu kullanıyorum 3 haftadır çok memnunum
SinyorinA bjkesra1903 yenidogan aparati var mi acaba aparatsiz kullanabiliyo muyuz ki benim bebegim 3ay 24 gunluk
Ebru-isil Solomom aldım 1,5 aylıkken bile kullandım yenidoğan aparatı ile.Minik bi destek yastığı çıkıyor.Taşıma çantası ile.
Ebis5839 Melikeeee0 instagramda pellybaby kanguru sayfası var ben oradan almıştım. Ama ikinci aydan beri kullanıyoruz fiyatı uygun ama çok kaliteli hiç rahatsız etmiyor tavsiye ederim
bjkesra1903 SinyorinA o üstteki aparatı isterseniz takıyorsunuz isterseniz çıkartıyorsunuz ☺️ Ben aparatla daha rahat olduğunu düşünüyorum başını daha tutamadığı için
Dadalove Melikeeee0 Ben Nuna Cudl aldım, memnunum şimdilik ama malum pandemi var, çok fazla kullanamadım. Yenidogan aparatı var.