Balteknem Krgztuba ilk defa duydum bende iki gündür kullanmıyorum gürültülu kaka yine vasladi bağırsak hareketi yine alicam glbs szdede oldumu
Krgztuba Balteknem biogai kullanıyorum ama yine gürültülü kaka oluyor doktorum normal demişti siz niye korktunuzki kaka rengi nasıl
Balteknem Krgztuba yok benim mukuslu kaka ve gurultulu kaka vardi bagirsaklari cok hareketliydi hep bir ses oyuzden kullnnyrmiki gundur gurultulu kaka var biogia birsktigimiz icin olabilir mi dedim korktum yok
Elifeminask Melekliiik canm bu cok degisken bir konu baziları sam simpexi 6 saat ara ile 15 damla diyor. Bnde sastm kaldm.
Aminenur06 En iyisi zaman herhalde kaç aylık oldu bebişleriniz birde kızlarda erkeklere göre daha erken bitiyormuş
Krgztuba Balteknem Balteknem bence onla alakalı değildir sütü sindiremiyodur belki mukus varsa relaktazta kullandım ben ondanda fayda göremedim.
Balteknem Krgztuba ben biogaia dan gordum birakrim iki gundur sikayetlerim devam ediyo galba yine alicak hicte almak istmyrm 2 aydir kullaniyoruz
Balteknem Krgztuba ben gaz icin kullanmiyorum canim o bağırsak duzenleyice olsugu icin gazi çıkarmaya yardimci gaz damlasi degil
Birkucukeylulmeselesi Melekliiik eşim şakasına ocağıma incir ağacı diktin diyor ayda 5 damla 70₺ toplam 400 ödüyoruz bezde çok gidiyor ıslak mendil vs valla çocuk yapmak bile parayla artık
hamsininannesi61 Melekliiik sabah akşam 5 mi günlük 5 diye biliyor ve öyle veriyorum 🤷🏻♀️ Günlük 5 damladan fazla verme dedi doktorumuz 🥺