Birkuzuannesi20 Kızlar dün gece boynum tutuldu hangi ilaç veta jel iyi gelir bilgisi olan var mı sağlık ocağına gittim fakat kapalıydı bilen biri cevaplasın
Sophie8 Birkuzuannesi20 jelden ziyade sıcak tutun ve mümkün olduğunca hareket ettirmeye çalışın mesela kafanızla havaya sayıları çizmeye çalışın(saçma gelmesin çok yardımcı oluyor) , sıcak duşta ovarak masaj da yapabilirsiniz.
Bahariyeli Birkuzuannesi20 en çok yaşadığım sorunlardan birisi havalar sıcak olması sebebiyle büyük ihtimal ceryanda kalıyorsunuz boyun sırt ağrıyor emziren annelere her jeli kullanması yasak diye biliyorum ancak zeytinyağ veya çörek otu yağıyla bi güzel masaj ettirin sıcak tutun geçer inşaallah ben parol içtim ekstradan geçmiş olsun
dertlikerkenez Birkuzuannesi20 merhaba emziriyorsanız kas gevşetici kullanılmıyor Hamileyken tutuldu hiç bi ilaç kullanamayacağım için fizik tedavi verdi doktor yine tutuldu e hastaneye gitmek istemiyorum krauterhof ısıtıcı masaj jeli var bitkisel onu deneyebilirsiniz ben onla toparladım
Sophie8 Birkuzuannesi20 çok geçmiş olsun, tutuldu diye hareketsiz bırakmak daha da acıyı arttırıyor. 4 fıtıkla selamlıyorum sizi🤪🤗
Birkuzuannesi20 Sophie8 hareket ettiriyorum ilaçda aldım hem jelini hemde ilacını bu defada ayıptır söylemesi ishal etti ilacı içtiğimd bin pişman oldum 🙈 sizede çok geçmiş olsun fıtık daha zor