Cansuu1 Kizlar oglum cuma gunu sunnet oldu sargisi falan cikti. Her bezini degistirdigimizde krem suruyoruz. Kanamasi falan yok ama bezde kan lekesi oluyor. Normal mi ? Kesilen yerdeki kanlar mi bulasiyo yoksa görmediğim kanamami anlamadim :/
GmzSnn Cansuu1 sorunuz çok tuhaf olmuş kanaması yok ama beze dikişteki kanLar buLaşıyo demişiniz kanaması yoksa neyi soruyosunuz ben anLamadım ki cwp wereyim 😱😱 göbek bağı gibi düşün kanama yok ama sürekLi beze kan değiyo zamanLa kapanıyo beLki öyLedir dikiş benm iki oğLumda klips iLe oLdu kan görmedim ben krem pansumanda görmedim o yüzden kan neden değer beze biLmiyorm
ikos58 Cansuu1 sızıntı yada damla damla ıse sorun yok normal ama baya cıs gıbı yogun kansa getırın demıslerdı bıze sunnette
Cansuu1 GmzSnn panikten anlatamamisim yani demek istedigim kanama gormuyorum ama bez degisirken kan lekesi oluyor arada siziyor sanirim demek istedim :)
GmzSnn Cansuu1 o zaman kan Lekesi normaL dikişLi sünnette çok göze batıyosa gösterin ama bi iki ufacık Lekeyse bi süre sonra onlar yaraya dönünce geçecektir 1 hafta sonra haLa dewam ederse sünnet yaptrdgnz yeri arayın
Berken Cansuu1 sürtünmeden olabilir isterseniz karton bardak kesip koyun kabuk tutana kadar daha rahat olacaktır
meruz Cansuu1 benim doktorum aynısının olabileceğini söylemişti yani bez açıldgıbda kan lekesi gibi amabnde olmamıştı bence normal sürtünmeden dolayı dilişlerdendir yeni yapıldysa sünnet
btlbtl Cansuu1 ben dediginizi gayet net anladim , cumartesi gunu sunnet oldu oglum bizde de ayni korkma. kanama olursa dr temiz bir bezi yada bebegin kendi bezini kanayan yere bastirin demisti. daha yeni yeni iyilesmeye basladi bizim sizde durum nedir?
Cansuu1 btlbtl canım o kanli ciger gibi olan goruntu gecti deri duzelmeye basladi. Eşim bugun masaj yapti yapışmasın diye azicik daha iyi oldu icinde kalmis resmen 😊 sende nasil durum