Aselimmm47 Merhaba kızlar park beşik kullanan arkadaşlar özellikle hangi marka hangi model önerirsiniz acaba acil tavsiyelerinize ihtiyacım var
ma9419 Aselimmm47 ben jokerden tripper aldım iki kademeli alt açma aparatı var bide çocuk büyüyünce kendisi girip çıkabilmesi için baş tarafında fermuarı var. Gayet memnunum
asellina20 Aselimmm47 holmer aldı eşim çok çok memnunum bayağı sağlam. Benim kızım çok hareketli bir bebek beşiğin altını üstüne getiriyor maşallah hiçbirşey olmadı daha
Hotic Aselimmm47 kraft murphy kullanıyorum sade bi model 2 kademeli başka aparatları yok alt açma yada dönence gibi. Ben memnunum izne falan giderken katlayıp götürüyoruz😄
bizimgofret Pierre Cardin aldım memnunum. Sorun olmadı şu ana kadar. Alt açma aparatını hiç kullanmadım bence gerekli değilmiş ama.kullananlar vardir tabi ki
Birkucukeylulmeselesi Aselimmm47 kanz aldım kalitesi çok güzel kumaşını çok beğenerek aldım alt açma ve iki kademeli fermuarını kenardan alma çocuk yatamaz dedi arkadaş bende alttan açmalı aldım ayak tarafından girip çıkar büyüyünce çok memnunum
aramsamsam Aselimmm47 https://ty.gl/iplxuehv bunu kullanıyorum. Oğlumun yatağı vardı odasında bunu yatak odası için 10aylıkken falan aldım gayet memnunum katlanınca baya küçülüyor seyahatlerde vs taşıması rahat