Nslhn53 Taktırmaktan korkan birine az destek 🙈çok okudum karar verdim ama olumsuz yorumlar etkiliyor 🥺
Sevde_Defne Nslhn53 valla ben taktırdım.. Yani olumsuzluk olarak şöyle adet dönemin uzuyor bir süre ve kasık ağrıların oluyor. O da zamanla geçiyor.. Ben memnunum valla çok uğraşamazdım diğer yöntemlerle bunu bari taktım ve unuttum.., 😂
Hsyh Nslhn53 sipralle hamile kalan var ancak mecbur taktırıyoruz malum ben hem spral hem geri çekilme hem prazarvatif kullanıyorum hamile kalırsam ağlarım galiba 😂bu kadar dikkat ederken
Nslhn53 Sevde_Defne geçen burda okudum gidecektim rahimde yırtılma olmuş yazmış biri, bir şok yaşadım kaldım 🥴 ağrılar ne kadar zamanda geçiyor günlük hayatı etkilecek gibi mi ikizlerim var kötü olursam benim için pek iyi olmaz 😔
Sevde_Defne Nslhn53 yani o kişiden kişiye değişebiliyor.. Kimisi hiç etkilenmiyor.. Tamamıyla bünyeye bağlı.. Ben üç defa Bi kötü oldum 8 ay içerisinde.. Ama sürünerekte olsa bebeğinle ilgileniyorsun.. Çok fazla soğuğa vermemen lazım kendini.. Çıplak yere basmamak lazım falan onlara Bi dikkat et..