petek-badee Formül mama verıorm biberonda çalkalıyorum baya uzunca ama. Sonra en üst katman köpük oluyor. Haliyle bebeğim onuda içmiş oluyor. Merakım şu. Köpük gaz yapar mı?
Ozleem petek-badee gaz yaparmi diye bilmiorum canim ama ben kaşıkla karistiriyorum daha az köpük oluyo
Akinbebek petek-badee kaşıkla karıstırılmasını tavsiye ediyolar canım bende çalkalamanın gaz yaptıgını duymuştum. Bende kaşıkla hazırlıyorum artık mamayı
petek-badee Ozleem yapıomus canım. Bata köpük oluyordu. ☹️ Bda asla yani. Çünkü gazı vardı hep vardı. İlaç vermeme rağmen ☹️
Balkzm_0604 Akinbebek bunu söylediğiniz çok iyi oldu 😁 bende biberonla karıştırıyor dum bundan sonra kaşıkla karıştırayım 🥰👍
Mommy_ petek-badee 4-5 çeşit mama hazırlamış biri olarak söylüyorum ki mamaların o kadar çalkanmasına gerek yok. Yumuşak hareketlerle biberonu hafif hafif çevirmek bile mamanın erimesi konusunda yeterli. Hiç olmazsa kaşıkla da karıştırabilirsiniz.
petek-badee Mommy_ ayyy evet ya. Salak gbi çalkalıyordum bde ☹️🤦♀️ bgun öyle sizin dediğiniz gibi yaptım süt gibi oldu. Çokda gazı oluyor du. Belkide ondan dı☹️
petek-badee Zozan-harman bnmkininde gazı çoktu. Hatta ilaçlar kullandım baya ona rağmen. O köpüğüde baya içiyordu demek hep hep yanlıs gitmişim ☹️
miracinnannesii petek-badee canım biberonu çalkalayarak verrsen zateb gaz yapar kasıkla karıstrarak yap biberonu çalkalama
petek-badee miracinnannesii offf hep gazı oluyordu. O köpüğüde baya içiyordu. Demek hep yanlıs gitmişim ☹️
petek-badee adastra yaaa bende bgun öyle yaptım. Acaba dedim iyice erirmi. Baya süt gbi oldu. Hep ozman yanlıs yapmısm ya çok gazı oluyordu. ☹️
miracinnannesii petek-badee evet canm calkalama kesinlkle bende en başından beri hep karıstırıyorum kasıkla . Gaz masajı yap cıkartr eger kolik deglse rahat cıkartır
Pelo_00 petek-badee biberonun kapağını açın bir süre o zaman köpükler gidiyor. Evet köpüğüde içtiği için gaz yapar.