Selin648 Kızlar bebeğim 27 günlük kaç cc mama veriyorsunuz kaç saatte bir içiyor Bilgi verir misiniz ?
petek-badee Selin648 benm ozmnlar 70 ile 90 arası içiyordu. Çoğunluk 70 ama. Bebelac kullanıyordum bu arada. Birde 2 saatte bir bazen 2.5 saat arayla
Naz_N Selin648 o dönemlerinde 2-2,5 saatte bir, gece 2,5-3 saatte bir veriyordum. Mama miktarını da bebeğimin kilosunun 1/56 sını min düşünerek veriyordum. Doktorumuz o şekilde önermişti, min onu içecek doymazsa devamını da içebilir diye🌸🌸
Mrbmrb Selin648 sen çözersin canım ne kadar içeceğini. Kaç cc yapıyosun. O acıktıgında zaten belli eder sana. Ben saat başı veriyordum. Çünkü çabuk acıkıyordu. Hipp combiotic kullanıyoruz doğumdan beri
GunesinPoncikAnnesi Selin648 27 günlükken bizim ki 60 cc içiyordu benim sütüm çok azdı 2 saatte bir içiyordu
Selin648 petek-badee ben sürekli 30 ml veriyorum az mı veriyorum bu yüzden mi sürekli ağlıyor bu bebek 😞2 saatte 1 vermeye özen gösteriyordum bide
Selin648 Mrbmrb bebeğim sürekli ağlıyor ve uyumuyor acaba yanlış yaptığım birşey mi var diye bu postu açtım 2 saatte 1 - 30 ml veriyorum az Mı veriyorum bu yüzden mi ağlıyordur acaba
petek-badee Selin648 doktr bana sen 70 le 90 arası yap o içebildiğini içer zaten demişti. Kuzu demekki yetmiyor. Sen çok yap öyle ver
Minikalyam Selin648 tabii az bana 10 günlükken doktorum 60 cc ver demişti 2 saatte sen yükselt mamanın ccyi bence 30 neki🧐
Selin648 Minikalyam bende 2 günlükken gittiğimde doktorum 30 cc ver 2 saatte 1 dedi ve 1 ay sonra kontrole tekrar gel demişti bu yüzden mama miktarının az olacağını hiç düşünmemiş taki biri bebeğin aç o yüzden ağlıyor olabilir dedi bende bu postu açtım
Minikalyam Selin648 doktorunu dinle tabii dicem ama bence sen birkere mamanın cc yi yükselt doyunca susuyorsa bilki aç bu cocuk senin evladında yemeyi seviyor belki dene
Dogavesultan Selin648 3 saattebi 60-90 cc arası içiyordu yanlış hatırlamıyorsam her bebek farklı ccde doyar zaten ne kadariçiyorsa o kadar verin