ZeynepEceninAnnesii Kızım 1 yaşında alt iki dişi çıktı sadece kızlar, onlar da tam uzamadı 1 aydır yarım duruyo. Var mı bizim gibi geç diş çıkaran? Sıkıntıları da çok fazla ama hala bi diş görünmedi. Ne zaman çıkar acaba dişleri, böyle pespese çıkaran var mı acaba sonradan. Kafamda sorular 🤦🏻♀️
Cennetinsusu ZeynepEceninAnnesii Kızım 14.5 aylıkken çıkardı. Dişler peşpeşe çıktı. Şimdi 23 aylık 12 dişi var 😌 Bir bakmışsınız patır patır çıkıyor 🤭
OlgaArslan ZeynepEceninAnnesii benim kızım 8 aylıkken ilk alt dişini 9 aylıkken ikinci alt dişini çıkardı sonra 14 aylıkken üst iki dişini birden çıkardı sonra 18 aylık köpek dişleri hariç hepsini aynı zamanda çıkarmıştı bu süreç çok zorluydu 28 aylık köpek dişlerini çıkardı şuan 30 aylık yani biz de baya geç çıkarmışız bende çok endişeleniyordum ama zamanla çıkıyormuş
Defneligunlerrr ZeynepEceninAnnesii bizimde aynı şekilde. Benim bebeğimin dişi çıktığında arkadaşımın bebeğinin daha dişi yoktu 1 ayda bizimki yarım uzadı arkadaşımın bebeği 1 ay sonra çıkardı 4 tane birden daha bizimki 1 tane ve yarım 🤣
BuseOyku Merhaba, benim kızımın alt dişleri 8 aylıkken çıktı, şu an 13 aylığız ve alt dişleri hala yarım, uzamadı. Üst iki dişi de doğum gününde patladı ama onlar da hala tam uzamış değil🤔
ZeynepEceninAnnesii BuseOyku valla arkadaşlarım sürekli hala çıkmadı mı dişi vs bizimkisinin 8-9 dişi var diyince acaba bi sorun mu var diye sorgulamadan edemiyorum 🤦🏻♀️
eslem123 Cennetinsusu benimki de 9 aylık çıkmadı herkes erken çıkarmak zorunda değil demek ki hala çıkmadı mı diye daraltıyorlar beni
Cennetinsusu eslem123 Ya boşver sen onları. Bana da herkes aaa dişi hâlâ çıkmadı mı? Nasıl yiyo diyorlardı. Ee yiyo yani çocuk napim. Dişi yok diye yiyemiyecek mi? İnsanlar boş her şeyi söylerler boşverin. Benim eşim de geç çıkarmış dişlerini genetik yani böyle şeyler 😊
ZeynepEceninAnnesii OlgaArslan hııı anladım bizim de dişler geç çıkıyor, sanırım sizin gibi olucaz henüz başka diş belirtisi yok çünkü .
eslem123 Cennetinsusu bence de katılıyorum herkes bir değil erken çıkınca ne oluyor sanki anlamıyorum
ZeynepEceninAnnesii Defneligunlerrr haha valla çoğu arkadaşımla aynı bu durumdayız 😅😅 hatta onların bebeklerde 8-9 diş var bizde yarım 2 diş 🙈😅🧡
Sevilayy_1 ZeynepEceninAnnesii 1 yaşında dişini çıkardı😂hastaneye gidince milletin çocuklarının ağzı diş dolu bizimkinde niye yok derdim😂19 aylık hepsi çıktı sayılır🤩😅
Gldne01 ZeynepEceninAnnesii benim kızım 18 aylık olacak 5. Dişi yeni çıkıyor yaşından sonra çıktı bizim hiç de sıkıntı yapmadım