Borasmomy Merhaba arkadaşlar bebeğim 4 aylık sorum şu akşam 8den sonra hiç kaka yapmıyor sabah 9dan sonra da yatakta yapana kadar kıvranıyor kabız olma ihtimali var mı gün içinde 4defa falan yapıyor ama sabahları yapmaması uykusu olsa da kıvranırken uykusunu açıyor bu sefer ağlıyor bu arada anne sütü alıyor
Duygusm Borasmomy Benim bebeğim de 4 aylık ve kabız olmasa da kaka yaparken hatta gaz çıkarırken uyanır. Zaten atak uykularını etkiledi, bir de kakaya, gaza uyanıyor. Doktorumuz normal, zamanla geçecek bunlar demişti.
Durusumm Borasmomy düzeni oluşmuş demek ki benim kizimin son ataktan once oyleydi bi ara bozuldu aksam bezini baglardim bazen cisini bile yapmazdi sabah uyanir uyanmaz aglamadan tuvaletini yapip sonra mirildanirdi simdi de oyle
elizabeth Borasmomy öncelikle kabı değil. Gece gündüz ayrımı oluşmuş o yüzden gece veya uyurken kakasını yapmıyor. Sabahları biraz gazı olduğu için kıvranıyodur diye düşünüyorum Bence normal
Guler100 Borasmomy ayni sekildeydik bizde canim 5aylik olunca kakasi bitti ama her sabah ayni sekilde gazini çıkartır kakasini yapmasi artik 4 5gunude buluyor ama anne sutu emen bebeklerde cok dogal
sedalala Merhaba, günde 4 kere kaka yapan bebek asla kabız değildir. 10 günde bir kere yapmaları bile normal. Belki uykusu açılıyorsa kakasını yaptıktan bir süre sonra tekrar deneyebilirsiniz. Belli ki bebeğiniz kendine böyle bir rutin kurmuş :)
Borasmomy sedalala ya sanırım öyle çok zorlanınca kabız gibi geldi bazen böyle küçük parça parça oluyor ama hiç yapmadığı gün olmadı en az 3kez yapar günde
Borasmomy Duygusm evet gaza dahi uyanıyor canım yaklaşık 2 aydır böyle kaka yapmıyor gece iyi mi kötü mü bilemedim altını alırken uykusu dağılıyordu 😊
Borasmomy elizabeth sonra rahatlıyor zaten ben de öyle düşünüyorum çünkü gece de emiyor 2 defa kalkar normalde ama bi kaç gündür ataktan herhalde uykularımızda değişti çok emdiğinden çok gazı oluyormuş gibi geliyor
Stellaa Benim oglum da 4 aylik olcak bayaa uzun zamandir kakasini gece hic yapmiyo hatta son bi kac haftadir gece cisini de yapmamaya baslamis. Gece 11 gbi takiyorm bezini 5te hala bombos olabiliyor bazen. Kakasini gunde 4 5 kez yapan cocuktu simdi bi gun yapip bi gun yapmiyo genelde . Buyudugu icin oldugunu dusunuyoruk ben
Borasmomy Stellaa olabilir canım düzen oturuyoda olabilir tedirgin oluyor insan yapmasa daha tedirgin olabilirdim ama yaptığı için aZ rahatlık var huzursuzlanması üzüyor sadece
Borasmomy Guler100 anladım canım çok doğal o zaman doktora habire yazdığım için bu kakayıda soramadım adam bıktı artık burası iyi ki var 😍🤗
Duygusm Borasmomy evet gece uyanıyordu genelde. Şimdi de ne zaman yaparsa o zaman kalkıyor, mesela sabah beşte 😐
Borasmomy elizabeth her şeyleri değişiyor gerçekten ya nasıl iştahla emiyordu zorla tıkıyorum ağzına gündüz olunca