Kermagah Kızlar merhabalar oğlum 7 ay 14 günlük süt alerjimiz var keçi sütü veren varmış dıye duydum…yoğurtu keçi sütünden yapsam dıye düşünüyorumda böyle bişi yapan var mı ??
Kuzuannesi Kermagah keci sutude hayvansal bir protein malesef ona da tepki veriyorlar. Bu tarz besinleri kesip 1 ay sonra denenmesi gerekir doktor kontrolunde zorlamayiniz.
dertlikerkenez Kermagah merhaba süt ürünleri alerjisi bizde de var . Denediniz mi bilmiyorum ama en az alerjen olan pişmiş yoğurt olduğu için yoğurt çorbasıyla başladık.
Kermagah Kuzuannesi yogurta normalde alerjik reaksıyon gösteren cok az cocuk olurmus bizim ona bile var ve aşırı severek yiyordu bişiler yapmak istiyorum ama olmuyor 😞
dertlikerkenez Kermagah şükür bir sorun yaşamadık. İnek sütü ile yaptığım yoğurdu kullandım. Bildiğim kadarıyla inek sütüne alerjisi olan bebeklerin çok çok büyük kısmında keçi sütünede alerji oluyor.
Kermagah dertlikerkenez bnde bugün bi deneyeyım ileri düzeyde alerjı oluyor oğlum bi kaşıkda bile hemen yüzü kabarıyor … denemeyeyim mi dersiniz keçisütünü
dertlikerkenez Kermagah ileri düzeyde alerjik reaksiyon gösteriyorsa eger hiç riske atmayın öncelikle doktorunuza bi danışın derim