eslem_2020 Kızlar 50 gün oldu doğum yapalı eşim 5inde baswurdu doğum parası. İçin 45 gün oldu hala ödeme aşamasında yazyo siz kaç günde aldınız ve pttden çekebilmek için ne yazması lazım sorgularken
minigim16 eslem_2020 E devletten ne diye arattiriyoruz acaba?? Ben bana msj gelcek felan saniyodum. Hic bakmadim biseye. Hem süt parasi hem dogum parasina mi bakiliyo ordan?
Jeunemere Benim de 50 gün olacak hala ödeme aşamasında pttyi aradım yatmamamış sanırım ödendi yazıncz yatacak
Beyzafc eslem_2020 ödeme aşamasında diyo bende 4 ay sonra ptt den gidip çektim..başvurduğumuz günden sonra hep ödeme aşamasında yazıyodu
Ebru-isil Ödeme aşamasında yazıyor ama sisteme geç düşüyormuş o yüzden gidip ya da arayıp öğrenmek lazım.Bende de öyle yazıyordu gittim sordum yatmış. e devlette şahıs ödemeleri diye yazarsanız emzirme analık ve çocuk ödeneği hepsi gözüküyor.
Giraysmom20 eslem_2020 valla kuzum iki ay içinde anca yatıyor benim oğlum üçüncü ayını doldurduğu gün yatırmışlardı biraz geç yatabiliyor işsizlik ödenekleri devlet yardımları bu dönemde çoğaldığı için süreç uzuyor
Elifhanim eslem_2020 bn subat 24te dogum yptim nisann 30nda aldm pttye gidip bakip yatms olblr hesaba