Anne24 yavas yavas bırakabilirsiniz. Benim oğlum 5 aylık ve inanın 2 saat ayağımda uyuduğunu bilirim yatagına koyunca uyanırdı. Canıma tak etti ve uykusu geldiği an hadi uyuycaz deyip ayağıma koyup sallamadan tuttum bekledim uyudu. 2 gun baktım oyle uyuyor uyku saatleri düzenli olduğu için once akşam uykusunda başladım beşiğine koydum müziğini açtım 2pişpiş pat pat yaptım iyi geceler tatlı uykular deyip odadan cıktım. Baktım mızırdanıyo kıvranıyor tekrar odaya girip hadi uyku vakti uyuyalım pşş piş yaptım yavas yavas alıştı. İlk zamanlar uyanmalar çok oldu uykuya zor daldı geri ama çok şükür 2 haftada unutturdum. Rutinlere başlayın ve ilk akşam uykusu ile başlayın saati belliyse. Ağladığında akıp sakinleştiği an beşiğine bırakın 5sn. geçmesin. Beşiği sallamayın bu kezde ona alışacak. Bi desteği bırakayım derken öbürüne başlamamasına dikkat edin 🤗 Ve ben şifalı uyku sayıları buldum onu da deneyebilirsşniz bende işe yaradı 🙏👍 5-1-4-2-4-8-5-3-8 içinizden sırayla tek tek sakince bu sayıları okuyun ve bebeğinin uyuyacağına inanın. Enerji meselesi ve içten yaparsanız ve odaklanırsanız kesinlikle en geç 10 dkda uyuyorlar 😘😍 İnşallah söylediklerim işinize yarar 🙏 desteksiz, sağlıklı, huzurlu bol uykular diliyorum 🤩