Seymayna Merhaba hanımlar Benim göğüs yaralarım geçtiği halde (Avent göğüs Kalkanı ile ) göğsüm çok sızlıyor -zonkluyor- iğne batıyor gibi oluyor ve uçları özellikle emerken çok acıyor . Ağlayacak kıvama geldim artık , sagıyorum ama biberon ile almıyor da ne yapacağımı şaşırdım.Başına gelen var mı, bu durum ne olabilir sizce ?
nesee Seymayna canım sütün kaynıyor süt kanalları açılıyor ondan sızlıyor iğne batıyormuş gibi oluyor
AlyaBaby Bazen bebegın dilinde ğamukcuk olunca da göğüs ucu anlattıgın sekılde sızlarmış canım baktın mı diline
AlyaBaby Seymayna işte o meme ucuna geçiyor ve meme cok sızliyor doktorum 1 cay bardagı kaynatılıp soğutulmuş suya 1 cay kaşıgı karbonat koyup gazlı bezle sil demişti bize bide ilaç verdi onuda kullandık cnm
Emily Dudağında var üst kısmında ? Dilinde olunca mı oluyor anlamadım. Sıcak bişey yeme derler emziren annelere ozaman oluyor muş 🙄
BilGen0609 Ben de avent kullanıyorum temas etmiyor göğüslerim hiç bir yere...bide lansinoh kullanıyorum... iyi geldi ... sütünden de göğüs uçlarına sür canımmmm 👋
Seymayna Kaşıntı yanma sızlama ve bebeğimde pamukçuk var . Netten edindiğim bilgilere göre (ne kadar doğru bilinmez) mantar . Tatil olmadaydı hastaneye gidecektim ama maalesef .