Ayxan_kazimov Merhaba kizlar bebeğim bana hiç gülmüyor babasına ananesine babanesine gülüyor falanda bana hiç tepki vermiyor.(( Çok konuwturuyorum falanda ama beni dinlemiyor
Zeynept Ayxan_kazimov Azərbaycanlı olduğun üçün türkcə yazmıram) ama anasını sevməyən körpə yoxdur onların səs tonu, mimikaları,hərəkətləri ona daha sempatik,maraqlı gəldiyi üçün ola bilər gülür🤗
Poncik77 Ayxan_kazimov bende böyle düşünüyorum bazen çünkü biz konuşunca aklına meme geliyor bu yüzden ağlıyorlar ki süt verelim diye düşünüyorum ben yoksa neden sevmesin 🙂
BKumsal Ayxan_kazimov Siz onun annesiniz. Sizin içinizde büyüdü, sizin yediklerinizle beslendi, siz üzüldünüz o hissetti, sevindiniz sevindi içinizde.. Böyle düşünmeyin.
Berivankuru Ayxan_kazimov 😹😹😹 benim kız 1 yaşında ve hala ağladığında babada duruyor. Böyle birşey olabilir mi? Evet oluyor😹😹 bendeyken herkese atlar gider , ama babdayken sadece babada duruyor kimseye gitmyor🤷♀️😹😹
Poncik77 Ayxan_kazimov küçücük bebek daha kötü düşüncelere girme onun daha aklı olsa da kullanma ihtimali yok bebeğin senin diğer yarın uykusuzluk insana kötü şeyler hissettiriyor zamanla atlatıcaz bu günleri o uyudukça sende uyu ki o zaman bak gör pozitif olacaksın
Zeynept Ayxan_kazimov hələ çox balacadı. Sən 6-7 aydan sonra ona bax 😝 ayrıca burda Azərbaycanlı çoxdu
Ayxan_kazimov Gldne01 çok teşekkür ederim canım çok sağol ne bileyim ya ah bu bebekler)) bebegim 4 bucuk TalentedMom
Gldne01 Ayxan_kazimov benim kızım da 17 aylık babası evdeyken yüzüme bile bakmaz sadece acıkınca geliyo yanıma 4 aylık da oğlum var oda benim kucağımdan inmiyor kardeşini kıskandığı için gelmemezlik yapmıyo yani belki sana öyle geliyordur canım sevmezler mi annelerini Rabbim sağlıkla büyümeyi nasip etsin evlatlarımızı
TalentedMom Ayxan_kazimov sen sürekli konuş onunla kucağına al aynanın karşısına geç dans et oyunlar oyna
kartalice2020 Ayxan_kazimov benim ki de sanki beni bi amaç olarak kullanıyor gibi hissediyorum .. tamam sen doğurdum hadi eyvallah der gibi hareketler yapıyor..çocuk bende durmuyor babasını görünce uslu 😁