Kuzeyimm41 4 ay önce sezeryan ile doğum yaptım dün pikniğe gittik. İp atladık bayağı bi. Oturduktan sonra farkettim ki karnımı içi çok acımaya başladı ve hala acıyor bir şey olmuş mudur acaba ?
Cennet1212 Kuzeyimm41 bir sey olmamistir ama ic yaranin kapanması daha uzun sure alıyor benim 11 ay edecek dikisime elim değdiğinde sızlar
Cihangiriinannesii Kuzeyimm41 6 ay olmadan spora bile baslamani tavsiye etmiyorum ancak yürüyüş yapabilirsin demişti benim doktorum. İp atlamak da eğer uzun surduyse biraz sıkıntı yapmış olabilir daha iyilesmedik çünkü ama çok ciddi bir şey olduğunu sanmıyorum siz dikkat edin yine de
Kuzeyimm41 aleynaerva o uyuşukluk hiç bir zaman gitmiyormuş tedaviyle düzeliyor sadece. Bi iğne yapılıyor karnından öyle kan akışı sağlanıp his kaybı geri getiriliyor
Busrammesut aleynaerva benim de uyuşuk bende 2 ay önce yaptim dokundugumda karıncalanır gibi hissediyorum
BuketBudak Kuzeyimm41 ne iğnesi, yaptıran varmı acaba? Benim dikiş yerim değilde göbek deliğimin altından dikişime kadar olan bölüm hissiz. 46 gün oldu doğum yapalı
Kuzeyimm41 Cennet1212 öyle sızlama olmuyor benim dokunduğunda, çabukta toparladım ama işte dün çok hopladığım için sanırım biraz hırpalandı dikişler :)
Kuzeyimm41 BuketBudak akupunktur diye geçiyor. Benim doktorum ayrıca akupunktur uzmanıydı. 40’ın çıkınca gel yapacağım dedi ama gitmedim korktum dikiş yerinden iğne yapacağı için. Hem his kaybını geri kazandırıyormuş hemde bu sezeryan olanlar üşütünce falan orası ağrırmış ya o olmuyormuş o iğneden sonra