Lmansss ariamom sürekli vermeyi dene özellikle uyurken ellinle ağzında tut eğer tutmassa emzik değiştirenbilirsin aventin emziklerini tutamıyan bebek oluraa daha kolay tutuyormuş emzik dwğiştirebilirsin tutmazsa ama ısrarcı olun pes etmeyin
edavemiraduruu ariamom 9 aylık oldu şuan diş kaşıyıcısı olarak veriyorum çok seviyor 😁 rahat 6aylık olana kadar uğraştım 5-6 çeşit emzik aldım ne yaptıysam olmadı toz şeker bal reçel bandım bandım verdim ama hiç işe yaramadı bizde eğer küçükse bebeğin kundaklayıp deneyebilirsin birde
Atypicalmom Bebekler genelde eski bakkal usulü damaklı olmayan kauçuk emzik tutuyor onu bile sürekli ittirerek tutturdum ben kzııma ama tuttu sonunda. Bibs marka kauçuk emzik yazın döşek istediğim çıkıyor google’da
edavemiraduruu Atypicalmom Bibs emziği o kadar hevesle ve inanarak almıştım ki maalesef onuda naptiysam tutmadı
Busraninberati Benim bebeğim de emzik tutmuyor.1 aylığız.üstüne üstlük bir de kolik gaz sancılarımız var.abartmıyorum günün yarısımdan fazla neredeyse göğsümde sürekli emmek istiyor .çok zor günler geçiriyorum.gündüzleri hiç uyumuyor 3 en fazla 4 saat 😯😯
Atypicalmom edavemiraduruu valla ben zorla uğraşa uğraşa tutturdum çok zor tuttu 1 ay uğraştım ama tuttu. Her bebek aynı olmuyo işte maalesef