Dryabnz Merhaba sevgili anneler, yaklaşık bir haftadır uyguladığım bir yöntemi paylaşmak istiyorum sizlerle; Benim kızım 3 aylık, sütümün azaldığını düşünüyordum özellikle sabah uyandığımda göğüslerimin yeteri kadar süt dolmadığını hissediyordum. Normalde göğüslerimi hiç sağmam ve pek biberon vermem ams hem sütümü arttırmak hem de kızımın gece uykularını bölmemek adına artık gece uyumadan önce iki göğsümüde tamamen boşalacak şekilde sağıyorum ve kızımı gece 12-01 arası sütünü içiriyorum(bu esnada o uyuyor) beşiğinden hiç kaldırmadan uykusunu açmadan.. sonrasında gece uyanmıyor ve sabah 6-6.30 arası uyanıyor ve yine yerinden kaldırmadan biberon ile sütünü içiriyorum. Sonrasında artık sabah 08-09 arası güne başlıyor. Bu arada da Benin göğüslerim baya bi dolmuş oluyor. Sütümü arttırmanın aynı zamanda kızımın uykularını bölmemenin huzuruna varmış oluyorum bende 😊 Uygulamanızı öneririm, uygulayıp sonuç alan olursa buraya yazabilir mi merak ediyorum gerçekten ☺️ Herkese bol sütlü yıllar diliyorum
baharerogullari Dryabnz biberon meme reddine sebep olur diye yazmislar gruplarda o yüzden korkuyorum ama sizin adınıza çok sevindim
Dryabnz baharerogullari bizde olmadı ilk defa verdiğimde 1.5 aylıktı sonrasında ihtiyaç duyduğum zamanlarda verdim şimdi de sadece gece beslenmesinde
Dryabnz baharerogullari ayına göre normal bir Aralık ortalama 5-6 saat kesintisiz uyuyabilir. Doktorumuza danışıyoruz onaylıyor
baharerogullari Dryabnz sevindim canım gerçekten bilmedigimden sordum herkes gece en fazla 2 saatte bir besleyin diyor ben de korkar oldum herseyden
Dryabnz baharerogullari benim kızım doğduğundan beri gece uyanıp emmeye çok düşkünlüğü yok gece uyumayı daha çok seviyor😊 iki farklı doktora danıştım ikisi de aynı şeyleri söyleyince acıkıp uyanma tercihini kendisine bıraktım 😊