Dyg_brn Selam annişler doğumdan ne kadar zaman sonra regl oldunuz, bir de ondan sonra her ay eski düzenine girdi mi hemen, benim 1 kere oldu daha ondan sonra tam gününde gelmiyor beklemedeyim sanırım hormonlar hemen eskisi gibi anında toparlanamıyor 🙈
Masal51 Dyg_brn benim 40 gun kanamam oldu o bitmeden hasta oldum sonrada her ay gununde adet oldum😂😂😂hicmi durmaz bu illet
eylulb Dyg_brn bebeğim 6 aylıkken oldum. 1 sene düzensizlik normaldir. Benim düzenli gibi 3 5 gün oynuyor tabi herkesin farklı olur kuzum.
Dyg_brn Pamukprensveannesi ondan sonra oldun mu hemen bidahaki ay :) benim 7aylıkken oldu bidahaki ay oldu henuz bi düzen yok 🤷♀️
Pamukprensveannesi Dyg_brn henüz bekliyorum uzun zaman olmadı biteli :) sezeryan oldum bu arada ve sütüm olmadı
Masal51 Dyg_brn aynn cnm bnmki hic durmaz😂😂bekarkende bezdirdi beni 6.sinfta olmstum cocuk bezleri dayanmazdi o kdr cok oluyo ve agri drken hc duzelmedj kadin olmk cok zor
Dyg_brn Pamukprensveannesi anladım been de beklemedeyim merak içinde bi anda eski düzene girecek mi diye 🙈
Dyg_brn Masal51 hala ağrılı mı peki evlenince azalır derlerdi azalmadı bakalım şimdi de doğumdan sonra azalır diyolar 🤷♀️😂😂görcez :)
Masal51 Dyg_brn yooo yalan vala hep banada evlen kurtulun dediler kurtulmadim dogur kurtulun dediler kurtulmadm😂😂
Dyg_brn Masal51 çekilecek çilemiz var desene 🤪benim de duvarları yumruklama derecesinde ağrır🤷♀️ah herşeyi biz çekelim zaten yahu 😁
cicekliagac Bebeğim 4 aylıkken yani geçen ay oldum bu ayı bekliyorum:( emziriyorum onda bir sıkıntı olmadı
Dyg_brn cicekliagac anladm cnm, bekleyelim bakalım 🙈bu arada emzirmeyi etkilediğide mi oluyor duymadığım için soruyorum 😊