Gamzeli Ebruli101 oyle yediriyodum ama disardaydik kulah istedim adam da bandirdi dondurmaya biraz normal dondurma soguklugundaydi az biseydi ama galiba ben biraz evham yapiyorim
Gamzeli ahmetseliminannesi eritmeden verdiniz demi aman bisey olmasin canim baska bisey istemem tek amacim cok sicakti azcik yesin istedim cok azdi zaten🙄
Gamzeli Gyyildiz suan icime sepserin bir su serptiniz biliyo musunuz💞ben de cok sakinirim ondan tedirgin oldum
Gamzeli Ozgeb cok takilmazdim aslinda ama iste narin azcik sari civcivim ondan evhamlaniyorum hemen biraz da panil analardanim galiba🤗
Mom35 BenMathilda Bu gözler 5 günlük bebeğe pasta, 2 aylık bebeğe kuru fasulye gördü. 6 aylık bebeğe dondurma ne ki 🤦🏻♀️
Gamzeli Seydameva evham yapiyorum kizim biraz narin de ondan aslinda yediginde bisey yoktu cok azdi yiyene kadar da eridi gitti ama bir de icime sorun benim de organlarim eridi sanki bazen salmak gerekiyo ama iste 🤗
Mom987 Gamzeli Bir şey olmaz 😊 ara sıra bende veriyorum ılık su içiyor üstüne 17 aylık olacak bu arada