Aysegul845 Merhaba hanımlar... 1.5 aylık oğlum var 10 gündür aşırı huysuzdu Dr. Gaz sancısı dedi ama onun dışında da birşey var gibi duruyordu. Çünkü sürekli emme isteği vardı.tam doymadığını düşünüyordum. Ve 5 saat hiç emzirmeden bekleyip kendimi sagdim iki göğüsten çıkan toplam 25 ml di. Bu süt miktarı günümüze göre çok az değil mi,? Mama verdim gününe göre yapıp. Ve huzursuzluğu gitti.. ne yapsam bilemedim akıl verir misiniz hanımlar 😔😔
NarminaAbdullayeva Aysegul845 yani dogrusunu siz zaten yapmissiniz. Mama zehir ya da ilac degil. Ilk gunden ben mama meme gidiyorum. Doymuyosa doyurmak gerekiyo😂 niye uzuldunuz?
Ozlem0009 Okadar sut ona yetmezki canim ac tabi bebek sen bence mama ver bebege yavrum ac kalmasin eziyet yapma bebege yine arasira emzir belki cogalir sutun .
KumsalPoyraz Burda bir arkadaş paylaşmıştı süt arttırımı in gün kurusu kayısı hurma ve erik kurusuyla 6 buçuk aydan sonra sütünü arttırmış deneyin sizde mama da verin artana kadar tabi aç kalmasın bende ikizlrerimi baştan beri mama artı anne sütüyle besliyorum