Kullanicianne Arkadaslar kizim 9 bucuk aylik son 1 2 aydir agzi kokuyor bildiginiz büyük insanlar gibii neden boyle olduğunu anlayamiyorum ? Bunu yasayan oldumu lutfen paylasabilirmisiniz
Aselmira Kullanicianne gece mama içtikten sonra su vermiyorsanız kalan mama kalıntıları pamukçuk olur oda ağır bir koku yapar yada yemekten sonra su içmiyorsa günde 2su bardağına yakın su tüketimi gerekiyor sıvıyı fazla almazsa oda yapar canım
Ozgeb Kullanicianne ağzı kokuyorsa susuz kalmıştır büyük ihtimal su vermeyi ihmal etmeyin, dişlerini fırçalayın temizleyin kokmaz inşallah
Echche Kullanicianne karbonatlı suyla silsen canım belki iyi gelir temizler. Benim bebeğim küçük ama aklıma geldi. Bende mendilini karbonatlı suya batırıp siliyorum dilindeki mama kalıntıları temizleniyor
mother_of_2_boys Kullanicianne emzik emiyorsa ondan olabilr geçende bi post açılmıştı burda kayanasi geline banyodan sonra bebegi emzirme agzi kokar diye ay ne gülmüştüm şimdi o geldi aklima
Kullanicianne mother_of_2_boys 2. Ayinda emmeyi biraktii aptamil mama kullaniyoruz yeni yeni ek gidalara gectikkk ama neden bu sekilde kokuyor anlam veremiyorm afedersiniz büyüklern agzi gibi ağır bir koku beni dahi rahatsiz ediyor
Prenses-annesi mother_of_2_boys evet onu benim kaynanamda söyledi duştan sonra emzirme ağzı kokar diye ama ben dinlemedim emzirdim hâlâ emziriyorum ona kalsa kızımı aç ve ağlaya ağlaya uyutur
mother_of_2_boys mother_of_2_boys bi dış doktoruna götürmekte fayda var ozaman belki boğazında yada kulağında iltihap vardır
Kullanicianne Aselmira bunu hic düşünmedim bundN sonra mama ictikten sonra su içirmeye dikkat edicem bakalim insallah duzelir tesekkur ederim canm 🙏
Kullanicianne mother_of_2_boys dişleri daha çıkıyor canm ama iltihap olsa aglar bence çünkü hic ağlamasi falan da yokk
Aselmira Kullanicianne bir dene bakalım canım inşallah işe yarar nasıl biz diş fırçaladığımız halde kalan yemek kalıntıları felan koku yapıyor ağızda o Bebişin de mama kalıntısı kalıp temizlenmediği için koku yapar şükür ben sürekli öyle yapıyorum hiç olmadı kızım da 17 aylık sorun görmedim
Yigitkubraa Kullanicianne bende katiliyorum benm bebegiminde komuyodu hoc su icmiyodu simdi aliati su iciyo ve agzi kokmuyo gecti sukur