Sibell Merhaba hanımlar oğlum 3 buçuk aylık 3-4 gündür emme sırasında karnından gurul gurul sesler geliyo ve ağlamaya başlıyor. Kendini kasa kasa bi hal oldu yavrum resmen ıkına ıkına ağlıyo. Doktora gittim tabi tribudat diye bi şurup verdi onu kullanıyoruz ama hala geçmedi sanki. Bu durumu yaşayan var mı ne zaman geçti? Oğlum emdikten sonra resmen acı çekiyo 😢
ayis Sibell benimkinden de o tür sesler geliyo ama rahatsız olup Ikınmıyo şimdilik Allah hayırlı şifalar versin 😊
Canoglusum Sibell benimkide oyleydibdogdugundan beri simdi hastanede yatiyo bronsit oldu ben onu doktora sordum gazdir demisti
omerannesi emme esnası ve sonrası ağlama nöbetleri çoğunlukla reflü belirtisi. arkadaşımın oğluna da reflü teşhisi kondu henüz bir buçuk aylık. 🧘🏻♀️
Sibell omerannesi hadi ya 🙁 Rukiye66 teşekkür ederim 😘 Canoglusum bizde de var bronşit hava falan veriyoruz evde 😢
Rukiye66 Nurse Harvey’s şurubunu kullanın Doktorumuz geçen hafta yazdı hem gaz hem uykuyu düzene sokuyor diş eti kaşınmalarını önleyip rahatlatıyor bitkisel zaten kimyon yağı ve dereotu yağı var içinde