Janss Saat 6:00 .. Gözümün nuru evladım rüyasında emeklemeye çalışıyor . Üstüne battaniyesini örmüştüm .. Ayaklarına dolandırmış 🙇🏼♀️ Gözleri kapalı ama mırıldanıyor ve gülüyor . Bende tüm uykulu ve şaşkın halimle durulmasını bekliyorum .. Hayatta öğreneceği o kadar çok şey var ki 😌 Neyse 🌈💜 Güzel anneler üstünü kalın giydirsem hareket halinde tüm gece 😤 terliyor , uyku tulumunu giymemek için savaşıyor benimle . Üstü açık yatıyor 😔 Elimde yorgan , battaniye havada bekliyorum tepelemesin diye 🧐 Dikiyor ayakları üstü örtülünce 🤨 Elleri buz gibi 🤭 Üşüyüp üşümediği ensesinden göğsünden anlaşılır öğrendik ama ana yüreğim sıcacık olsun istiyorum . Ne yapayım ben bu yumurcağa 🙇🏼♀️
Janss Bitanesi Dalsın dalsın diyene kadar sabah oldu 🤦🏼♀️ Park beşiğin üstüne battaniye atıyorum ama uyandığında korkuyo mudur nedir çığlık atıyor 🧟♀️ Hala bekliyorum balık gibi çırpınıyor 🙅🏼♀️
Janss Bitanesi Giydirmeme izin vermiyor ne anlıyorsa bilmiyorum kolunu sokunca gözünden yaş gelene kadar ağlatıyor kendini 🤦🏼♀️