Coufy Kızlar menenjit aşılarının dozları nasıl oluyor bugun doktor 5 doz yapacağız dedi ben daha az biliyordum yaptıran varmı? Bide fiyatı ne kadar ki bu aşının
Atypicalmom Coufy biz ilk dozunu olduk evet 5 doz sanırım 270 lira gibi bi şey ödedik diye hatırlıyorum ilk doza ama emin değilim
Mugehan Coufy 2 nimernix 3 beksero toplam 5 doz şeklinde oluyor 5 doz pekiştirme dozu 1 ve 2 yaş arasında yapılıyor
Zeyzey2019_ Coufy 6 doz oldu kızım. 4 doz baxero 2 doz nimernix. Baxero yu en son 450 nimernix i ise galiba 280 civarına yaptırdık ama nimernix in fiyatından tam emin değilim
Demlidem Coufy bende 1 hafta önce doktora danışmıştım dozları yaptıracağınız aya göre değişiyormuş 1 yaşından sonra 3 doz dedi 1 yaşından önceyse 5-6 dozu bulur dedi
Zeyzey2019_ Coufy evet 6 aşı. Biraz pahalı bir süreç maalesef. Bir de dozlar bebeğin ayına göre de değişiyor. Kızım 3 aylıkken başladı doktoru. Bazı doktorlar daha geç zamanlarda başlıyor böyle olunca da aşı sayısı düşüyor
Coufy Zeyzey2019_ biz şuan 6 aylığız doktorumuz 7 aylıkken başlayalım dedi 1 yaşına kadar 3 doz 1 yaşından sonrada kalan 2 dozu yapıcaz dedi