Ysmn99 Merhaba arkadaşlar meme ve mamayla beslenen 5 aylık bebeğinize günde kaç kere kaç cc mama veriyorsunuz
nursocum Ysmn99 valla bebeğime göre değişiyor iyi günde 3 -4 kere 120 gece uykusunda mutlaka 120-150 verdiğimde oldu onun dışında anne sütü vermeye özen gösteriyorum ama meme reddi var bizde her an içmiyor hergün pes etmeden deniyorum ama
Demlidem Ysmn99 günde 3 defa mama veriyorum ben biri gece 150 den fazla içmiyor benim bebeğim 3 saatte 1 besleniyor geri kalanıda emiyor
TalentedMom Ysmn99 bizim reflümüz var doktor sık sık besle 90 Cc ver dedi ben öyle yapıyorum 2 3 saatte bir veriyorum
Gizemiray02 3 4 kere veriyorum gün de 210 içiyor bazen 120 içiyor yani toplam baya oluyor işte bir öğünü bu söylediğim 5 ay 10 günlük
muhendisanne_ bende meme+mama gidiyordum ama memeyi cok az emiyor birakti gibi bisey, bizde 5 aylik olduk bi ogunde 90 yada 120 cc veriyorum gunde en az 6 kere veriyorum
Gizemiray02 Ysmn99 Yani ayda 1 kilo alıyor assa yukarı çok şükür 3.ayda kilo hiç almadığı için başlamıştım mamaya da 2 aydır veriyorum öyle soylıyım
Ysmn99 Gizemiray02 ay biz de üçüncü aydan beri alamadık kilo keşke ben de o zamandan beri başlasaydım ama inat ettim anne sütü diye.Hangi mamayı kullanıyorsunuz
Gizemiray02 Ysmn99 bebelac gold kullanıyordum bu sefer evolvia aldım dedim ilk kızıma onu kullandim haksızlık olmasın diye düşündüm 😊
Ysmn99 Gizemiray02 memnun musunuz evolvia dan neden onu tercih ediyorsunuz merak ettiğim için soruyorum kusura bakmayın iyi mi yani ne zamandır kullanıyorsunuz z☺️
Gizemiray02 Ysmn99 ilk çocuğuma 2 yıl kullandım doğunca hemen başlamıştık bu çocuğuma da yeni başladım işte memnunum kabızlık gaz sorunu vs yapmadı
Gizemiray02 Ysmn99 başka mama ve biberon deneyin ben avent kullanıyorum biberonu bir de lansinoh güzel diyorlar onu da