Cnmbebgm 4.ay atağını çok zor geçiriyoruz hatta atak dönemi bitti uykumuz düzene girmesini bekliyorum inşallah girer 2 gündür inşirah suresini okuyarak yatırıyorum uyku süreleri arttı tek çözüm Rabbim den istemek Herşeyin ilacı dualarda canım kızlar 🤲🏽🌸🌹
Birkucukeylulmeselesi Cnmbebgm uyku süresi ne kadar benim kızım 2 ay 20 günlük 5-6 saat deliksiz uyuyor ama ondan sonra sabaha karşı oluyor ya çok uyuyamıyor açıkçası normsl mi
Cnmbebgm Birkucukeylulmeselesi 15-20 gün boyunca geceleri yarım saatte bir uyanıyordu beşiğinde yatmıyordu dua ediyorum düzelecek inşallah
Birkucukeylulmeselesi Cnmbebgm peki bu atak süresinde mi böyle oldu öncesi nasıldı kızım 2 ay 20 günlük geceleri 4-5-6 saati buluyor uykusu 4 ü düşmüyor yani artık ama ondan sonrası biraz bölük pörçük buna da şükür ama atakta bu düzenin bozulmasından çok korkuyorum
Cnmbebgm Birkucukeylulmeselesi herkesin olmuyor bu uyku gerilemesi olayı şöyle anlatayım bebekler artık 4. Aydan itibaren yetişkin uykularına yani derin uykuya geçerlermiş ve bunu desteksiz uyuyan bebekler başarabilir ve uyku gerilemesi yaşamazlarmış ben hep emerken uyutuyorum kendi uyuyamıyor düzelir umuduyla bekliyorum kalıcı da olabiliyormuş bu uyku düzeni 😢