birprensesannesi_ Kızım 7 ay 18 günlük gündüz uykularını hala düzene sokamadık yarım saat uyuyp hemen uyanıyor bu yüzden gün içinde huzursuz buna çözüm bulabilen varmı bide gündüz uykusunu en son saat kaçta bitiriyorsunuz bidaha uyutmuyosunuz gece uykusuna kadar 😇
Bulutbey birprensesannesi_ 7 ay 7 günlük oğlum yaklaşık 2 saatte bir 1 saat uyur. Ben yanında yatarsam 2 saat uyuduğu da oluyor.
DogaLina birprensesannesi_ o yarım saatleri düzene sokana kadar akla karayı seçtim ama 8 ay 4 günlük olduk çok şükür girdi düzene inşallah bozulmaz. Nası uyutuyosunuz?
Bilgiliannem birprensesannesi_ sabah kaçta uyaniyor?yarım saat uyumasinin sebebi destekli uyumak ya da geç kalıyorsunuz uyutmak icin
birprensesannesi_ DogaLina karnını doyuruyorum omzuma başını koyuyor öyle uyuyo sallanma alışkanlığımız yok
Bulutbey birprensesannesi_ bazen 5 -6 arası uyuyor ama 7-7.30 olduğu zaman ilkeli uykusu gelir çünkü gece yatma saati alışkanlık oldu artık.
birprensesannesi_ Bulutbey benim kızımda en geç 9 buçukta gece uykusuna geçiyor o yüzden akşam 7 7 bucuk oldumu huzursuz oluyo
birprensesannesi_ Bilgiliannem sabah 8.30 9 arası uyanıyoruz aslında ilk sinyalde uyutuyorum gözlerini ovuşturup mırıldandımı uykuya geçiyor anlıyamadım bi türlü 🤦♀️🤦♀️🤦♀️