Deletedmom302 KumsaaL öyle bir şey yapmayın, ikisinin içeriği farklı sindirim açısından zorluk ceker bebeğiniz.
frambuazliturti KumsaaL ben combiotic kullanıyordum ama tok tutmuyordu, diğer bütün mamalar kabız yaptı neler neler denedik. Çareyi karıştırmakta buldum 3 ölçek hipp c 2 ölçek sma 🤷🏻♀️ Hem kabız olmuyor hem tok tutuyor. Bir şikayetim olmadı henüz
TalentedMom KumsaaL canım ben karıştırıyorum reflüyü olduğu için ar olanını kullanıyorum Hipp Combiotic ile Evolvia Ar yi karıştırıp veriyorum şükür kusması azaldı
KumsaaL Deletedmom302 hep sma kullanıyorduk 1 yaşına girdiği için 3 numaraya geçtik İshal yaptı mahvoldu kuzum aptamil aldık tadını beğenmedi daha önce hipp denemiştik onuda kustu bebelac aldık onuda kustu napacağımı şaşırdım bi sma güzel içiyor ama oda ishal yapıyor 😤
KumsaaL DogaLina hep sma kullanıyorduk 1 yaşına girdiği için 3 numaraya geçtik İshal yaptı mahvoldu kuzum aptamil aldık tadını beğenmedi daha önce hipp denemiştik onuda kustu bebelac aldık onuda kustu napacağımı şaşırdım bi sma güzel içiyor ama oda ishal yapıyor 😤
Deletedmom302 KumsaaL o zaman takviye gıda verebilirsiniz, entoregermina kullanabilirsiniz doktorunuza sorup, bağırsak florasını düzenliyor, ishale iyi geliyor, mamadan olduğuna emin misiniz peki ishalin
DogaLina KumsaaL 4 numara kullanmanız gerekmiyo mu yanlış mu biliyorum? Biz aptamil kullanıyoruz 12. Aydan sonra 4 numaraya geçicezde.
Eternity KumsaaL Kusuyorsa laktoza ya da imek sütü proteinine alerjisi olabileceğini hiç düşünmediniz mi?
frambuazliturti DogaLina 4 numara değil sanki. 6 aydan sona 2 numaraya 12. Aydan sonra üç numara geçilmiyor mu? 18. Aydan sonra 4 olabilir belki
KumsaaL Deletedmom302 mamayı değiştirdiğimiz zaman başladı sonra aptamil aldık tadını beğenmedi vede ishalide geçmedi reflor aldım eczaneden fayda etmedi yarın randevu aldım doktora götüreceğim
Eternity Kafanıza göre mama karıştırmak, mamayı sık sık değiştirmek hiç hiç iyi değil. Araştırın hangi mama ne içeriğe sahip. Eğer hepsinden kustuysa demekki bir şeyi var. Ya reflü ya da laktoz/inek sütü proteinine alerji. Laktozsuz olan mamaları sorun doktorunuza ve deneyin