Hikmetb Arkadaşlar benim minik daha 2 ay 10 günlük ama eli sürekli ağzında dün elini ağzına soktu bi güzel kustu ama daha yapmaya devam ediyor diş desem daha çok küçük ellerini vücudunu tanıyor desem elini yutacak gibi yemez herhalde çocuk elini komple ağzına sokuyor ya😅
Tugbacolak Hikmetb keşif zamanı böyle oluyormuz bızde aynı durumdayız uyanmasa ıkı elını agzına sokacak☺️ Hayır beceremıyorda denk getırmeyı daha elını agzına yaklastırmadna agzını acıyo ızlerken gülmeden duramıyorum☺️Yuzune yaklassam bıle agzını acıyor
Hasderluna Hikmetb bizimkinin de elleri sürekli hareket halinde ağzında yüzünde taşıdığı 2 ay 21 günlüğüz biz de 😄 uykusu gelince gözlerini ovuşturmaya uğraşıyor şimdiden, tuvaletini tam yapmadan gaz çıkarmadan nerdeyse iki elini de ağzına sokuyor 🤣
Duygusm Hikmetb Çok normal, ağzı ile keşfediyor 😊 doktorumuz bunun için “varlığını farkediyor, sorguluyor ve böyle rahatlıyor. Engellerseniz strese girer.” demişti. Benim kızım da ilk zamanlar kendini kusturmuştu böyle 😄 şimdi ustalaştı 😄😄
Hikmetb Tugbacolak hahaha arkadaşımın kızıda 3 ay 3 haftalık 2 gün önce elini yumruk yapıp ağzına sokmus eli agzındayken parmaklarını açmış cıkaramamısda arkadaşım gülsemmi ağlasammı diyordu dün benimde basıma geldi aynısı 😂😂😂
Hikmetb Hasderluna elini ağzına almasına karşı değilimde psikopat kendini boğacak diye korkuyorum elini çekincede bi homurdanıyor görsen nerdeyse beni dövcek 😂
Hikmetb Deletedmom413 yesinde kendini bogmasına da gerek yok yani 😂😂😂 bende diyorumki bu çocuk aç sürekli meme veriyordum 😂😂 Şişko patates oldu 😂
yayburcukadini Bizimkide aynı.. 2 haftadır var bu huyu.. birde kendi kusuğunu elini emerken yiyor 🤦🏼♀️
Deletedmom297 Hikmetb hahaha o daha neki. Boyle cuk cuk cuk diye emecej sesli sesli. Hatta bazen sizin bile caniniz çekecek bu nasil bir tatlı diye 😊😂😂
Hikmetb Deletedmom297 ses çıkarıyor canım cokur cokur bu ne iştah be yavrum diyorum ama en gıcıgı gece yapması cuk cuk 😂😂😂
Deletedmom413 Hikmetb Herkes öyle diyodu banada bu cocuk aç 🤣 24 saat emse gene yumruk yapmayi ihmal etmiyodu