miracinnannesii Ayseozen06 canım uyandıgı zamN kaldrma tekrr uyutmayı dene benm oglumda oyleydi hiç kaldrmadan uyutuyorm tekrar uyuyor tekrr baslarsa tekrr uykuya dalma süresi uzundu ama artık 5 dk içinde tekrr dalıyor uykuya
frambuazliturti Ayseozen06 iki ay 18 günlük benimde aynı 💆🏻♀️ Gece uykusu çok ğüzel ama ğündüz her mamadan sonra yarım saat bir saat arası uyuyor geri dalmıyor. Hiç uzun uykusu yok
Ayseozen06 miracinnannesii bunu bende yapıyorum tekrar uyutuyorum 10 dk sonra tekrar uyaniyo sürekli kucakta gezmek istiyo yatırınca agliyo 😔
Krgztuba 2ay 20günlüğüz bizdede durum aynı kucagımda uyuyor yatırıyorum açıyo gözleri varmı çözümü olan 😂
Busrammesut 2 ay 11 günlük oğlum normalde uyurdu uyandığı zaman 2 saat oyalanip tekrar uyurdu bugün ne olduysa sabah 8den bri sadece 1 saat uyudu hâlâ uyutmaya çalışıyorum ayagimda sallıyorum en sonunda kundak yaptim daldı gibi yerine bırakınca uyanmazsa😂
miracinnannesii Ayseozen06 baslarda oglumda oyleydi tam 1 bcuk saat boyunca o kalkıyordu ben yatırıyordum ama hep pes eden o oluyordu tabiki en sonunda uykuya dalıp 1-2 saat uyuyordu oyle oyle dalma süresi kısaldı cok şükür . Sallayarak uyutuyorum bende yavas yavas uyku egitimi vermeye niyetliyim bakalım 🙏🏻
milasmommy Şimdi banyo yaptırdım uyur diye hala uyutma beni diye direniyor 😂 sabah 5.30 dan beri uyuduğumuz 30 dk o kadar😃😃