eylullbilginn Kızım 5 aylık olacak doktoru yavaş yavaş tadım yaptırmamı istedi örneğin günde 2 bebek kaşığı Havuç suyu gibi tadları alıştıralım 6. Ayda zorlanmayalım dedi ama ben emin olamadım yani 6. Ayda olmuyor mu tadım kilosu iyi ama siz ne zaman başladınız tadımlara
Lale eylullbilginn ben 4 buçuk aylıkken başladım havuç puresi yoğurt patates haslamasi falan verdim 😊
eylullbilginn [bilinmeyen] ben de öyle biliyorum bana 6. Ayda kahvaltı dedi ama ben geçmicem zaten ömrü boyunca yiyecek neden erken başlayayım 6. Ayda başlarım tadıma
eylullbilginn [bilinmeyen] yani bence de ne kahvaltısı 8 9 aylık bebek sanki 6. Ayda kahvaltıya ne gerek alması gereken kiloyu zaten alıyor şu an ne acelesi var ben de anlayamadım ama bu konuda kendisini dinlemeyeceğim çok teşekkür ederim size de ☺️
Ebruelcin 6 aydan soebebek yumurta sarısı, peynir, pekmez karisimi yiyebilir bence azar azar, hazmetmesi zor yiyecek degil bunlar sonuçta
Lale eylullbilginn tadımlık verdim 3 gün boyunca 3 gün kuralına uyarak şimdi ise doyumluk veriyorum 5 aylik olcaz