Prenses-annesi1 Merhabalar 2 aylık kızım var ve dün adet oldum sandım kanamam vardı koyu renkli bir kando ama bugün yok hiç gelmiyor yerleşme kanaması oluyor ya ilk başta öyle birşey olmuş olabilir mi yoksa normal mi sezeryan doğum yaptım
Kuzumm Prenses-annesi1 tamam biranda hamile olma endişesi ile buraya yazıyorsunuz ama hız nerden bilelim doğum sonra adet düzensizliği oluyor o olabilir belkide hamilesiniz siz bi test yapın yoksa biz sizin ne kanmanizin nedenini ne de hamile olup olmadığınızı bilemeyiz🤦🏻♀️
K1996 Prenses-annesi1 canım 2 aylık kızın varda 40ın daha yeni bitti belki düzensizliktir ama yerleşmede olabilir
MinnakAsel Prenses-annesi1 korkma benimle aynı dertten muzdsripsin benimde kanamam oluyo şuan kesildi sabah vardı kizim iki aylık benimde
Prenses-annesi1 Kuzumm haklısınız benimde sormak istediğim düzensizlik olup olmadığı neden böyle birşeyin başıma gelmesiydi 10 çocuk doğurmuş bilgi bir anne değilim ne yazıkkı
Prenses-annesi1 M1arafguler teşekkürler bi nebzede olsa içime su serptiniz benimle aynı durumda olduğunuzu söyleyerek
Kuzumm Prenses-annesi1 10cocukla alakası yok kesinlikle öyle bir hitapta bulunmadım sadece düzensizlik olabilir bunu burdaki postlarda okumuşsunuzdur düzensizlik olabilirmi diye sorsanız neyse ama direk hamile olabilirmiyim diye yazmanız anormal umarım anlatabilmisimdir zira biz sizin eşinizle ne yaşadığınızı bilmemeniz ve hamile olup olmadığınıza bir yorum yapamayacağımızı düşünmeniz lazım normal olarak
Elwingg Korunmuyormusunuz 11 aylik kizim var ödüm kopuyor aslaa pre.olmadan esimi yaklastirmadim.bende sezeryan oldum ve en az 2 yil iyilesme sureci