Mirac_gulser Slm kızlar oğlum 6 aylık uykusu geldiğinde beni çok yoruyor ağlıyor saçlarını çekiyor gözleriyle oynuyor zor uyutuyorum neden kendiliğinde uyuyamıyor anlamıyorum hep böylemi devam edecek ayağımda sallıyorum kucağımda sallıyom beşikte sallıyorum zor uyuyor şarkı söylediğimde ağlamayı kesiyor gözlerini kapatıyor o yana bu yana sallıyor kendini😄ne yapabilirim benim gibi olan varmı bacılarr😁
Minikpasam Mirac_gulser 15 aylık oğlum var saat 1den beri uyutmaya çalışıyorum oğlum ise bi memeye gelip iki emip odada koşturuyo sonra bi daha geliyo iki emiyo kalkıp dans ediyo ben çare bulamadım uykuya dalma olayına bulan varsa allaahhh için söylesin 😂
Mirac_gulser Minikpasam alllllahhhh için söyleşin biri bi çareeeeeee bekleyelim canım belki bi allah kulu bilir çaresini😁
Minikpasam Mirac_gulser 😂😂 15 aydır bulamadım ya bulan varsada inanmam 😂😂 bi 10 gün önce eşim uyuttu 1 ay boyunca memesiz uyuyo hadi kocacım uyku eğitimi ver sana inanıyorum aslansın kaplansın yaparsın aşkım dedim demez olaydım yaa adamda uyutamıyo artık 😾 saldım valla ya ne zaman uyumak isterse o zaman uyusum bezdummm 😂😂
Znrkrgl İnanın bende öyleyim.Atak dönemindeyiz sanırım .normalde ayağımda sallayarak uyuturdum.on dakikada uyurdu.şimdi beşiğinde kendiliğinden ninni söyleyerek uyutmaya çalışıyorum ama dediğiniz gibi yapıyor çok zorlanıyoruz 😓
zeynephamid Benim de 4 aylık bebeğim önce ayakta sallıyordum artık onu da istemiyor çığlık çığlığa ağlıyor, bazen memede uyuyor yerine koyunca pat diye gözünü açıyor yüzüstü dönüyor ağlıyor saçlarını yoluyor gözlerini ovalıyor offf bittim ben 😵