Gulseni Serene rica ederim bazen azalıyor bazen yükseliyor sanırım sürekli beslenmeye dikkat etmek gerekiyor Allah şifa versin
Gulseni Zuzununkeremi8 ne güzel inşallah hep normal olur. sanırım benim doktorum hasimoto ya sebep olan şeyi bulmaya çalışıyor
Zuzununkeremi8 Gulseni Ne qıbı yan etkisi var sizde bende kurdesen ürtiker oluyo etkisi varmı acaba bu hastalığın 🙄🤔
Gulseni SevgiLina_ canım benim kilo problemim de yok gayet normal hatta hamilelikten önceki kiloma düştüm. Hayatım boyu bağırsak problemi yaşadım adı konmamıştı belki hastalığımın ama hiç bu kadar uzun süre kabızlık yaşamamıştım çaresiz kalmamıştım
Gulseni Pinar4063 ilaç kullandığınızda bu hastalığın etkilerini azaltıyorsa hatta kaybediyorsa ne güzel. Bende ilaç sadece eksilen hormonları yerine koyuyor ama yaşadığım rahatsızlıkları gidermiyor
Gulseni Zuzununkeremi8 dediklerinizi bilmiyorum ama bende sedef var. Genelde hepsinde tiroit le ilgili. Bağırsaklar işini yapamaz hale gelince vücut biriken toksinleri bir şekilde vücuttan atıyo
Neseerol Zuzununkeremi8 belli başlı şeyleri yiyemiyosun listeli olan bi diyet gibi düşünme mesela brokoli lahana kereviz turp patates gibi tuz emici ürünleri yiyemiyosun
Canan_ Gulseni bende haşimato hastasıyım ama bi sıkıntısını yaşamıyorum sadece zor kilo veriliyor ama dikkat edince oda gidiyor, diyet vs yapmıyorum ilaç kullanıyorum bir yıldır aynı doz hiç yükselmedi hamileliğim dahil
Zuzununkeremi8 Okadar dr qıttım hic biri soylemedi ki patetes felan cok yerim belkide onlar bana sıkıntı yapıyo sayenizde bisey daha oqrenmiş oldum ☹️ bide kan degerlerlerinizde kac cıkıyo acaba cokmu yuksek