DenizAlpinAnnesi Oglum hala emeklemiyor geri geri sürünüyor sadece kendi basina oturamiyor destek lazim hep yürütece koydugumda oldugu yerde duruyor Bazen geri geri gidiyor sizce normal mi
Deletedmom297 DenizAlpinAnnesi Benim kizim daha küçük ama abimle bende bebekken emeklememisiz hemde hiç. Annem der siz yasiniza girdiniz yurudunuz hic emeklemediniz diye
Zeyno111 DenizAlpinAnnesi Emeklemeden direk yürüyen bebekler var emeklemek zorunda değil. Önüne sevdiği oyuncakları koyup onları almak için hırs yapmasını sağlayın belki öyle istek duyabilir. Oturma geç olabiliyor sürekli destekleyerek hep oturtmaya çalışın derim. Yürüteç uzun süre kullanıyorsanız Buda rahatlığa alışmasına bir şeyler için çaba sarfetmemesine sebep oluyor benim görüşüm ben kullanmadım önermiyorum
Neib DenizAlpinAnnesi her bebeğin gelişimi farklı canım benimki 9 aylık oldu hala emekleme yok sadece sürünüyor yürüteç çok tercih etmiyorum ama koysam da bi 5 dk ancak duruyor kullanmayı da bilmiyor doğal olarak ve yürümeyi daha geç hale getiriyor diyor doktorlar🤷🏻♀️
DenizAlpinAnnesi Zeyno111 yürüteci 10 dk dan fazla oturmuyor günde cok mesela önüne oyuncak koyuyorum oynuyor halisinda bi bakiyorum oyuncaklardan uzaklasmis arka arkaya sürünmüs oluyor
Duhamoms 9aylık emeklemyr sürünüyor tandgm bebek bir yaşında emekledı yürütece de koymuyorum ne zmna emekler blmyrm