Kezbansayc 5 aylık bebeklerinizi kaç saatte bir emziriyosunuz? Önceden kızım uyandiginda emerdi onunla uyurdu. Şimdi uykuya dalicagi zamanda emmek istiyor Bu yüzden geceleri daha sık uyanıyor Tavsiyeniz var mı ?
Beyzafc Kezbansayc kızım bazen 30 dk bi emmek istiyo ama kısa süreli 1 haftadır gece çok sık uyanıyo ama diş çıkarma dönemindeyiz.
elaif Kezbansayc 2-3 saatte bir emmek isterdi kızım o aylarda. Hatta özellikle uykuya geçerken bi kaç dakikada olsa emerdi. 9 aylık hala daha aynı 😂 ek gıdasını alıyor yarım saat geçmiyor gelip bi fırt içiyor
Busra1034 Kezbansayc Benim oğlumda aşırı meme düşkünüydü ama bu ay gündüz emmesi azaldı ama gece çok sık emiyor her gün huy değiştiriyor 🤷
Ozge22 Kezbansayc Bizde de aynı durum var gündüz az az emiyor sağıp vermeye çalışıyorum gece uykularımızda çok bölünmeye başladı ağlayarak uyanıyor damaklar da Bi değişiklik yok bizim sizin bebişlerin varmı Bi kabarma yada belirti
Kezbansayc Beyzafc Diş olayları bizdede başladı sanirim emzigiyla damaklarini kasimaya çalışıyor. 3 saatte 1 emdiginde gece 5 saat kesintisiz uyuyordur simdi surekki emmek istedigi icin en fazla 2 saat uyuyor gece sonra yine kucagimda
Kezbansayc Busra1034 gece emmeleri cok zor ya Allah yardimcimiz olsun onceden cok guzeldi alışmıştım uyumaya şimdi zor geliyor canlari sagolsun😊
Kezbansayc Ozge22 kabarma belirti yok sadece emzigi agzindayken alip damaklariyla çiğniyor ve gece cooook fazla uyanıyor